Servei a domicili & take away

       

Servei a domicili & take away

AMPLIACIÓ ZONA DE REPARTIMENT

A Ukiyo volem portar el nostre sushi & plats calents a tot arreu i és per això que ampliem la zona de repartiment a més urbanitzacions! 

No volem que ningú es quedi sense poder gaudir de la qualitat del nostre producte així com de la màgia dels sabors en boca de les nostres peces i plats exclusius. Per aquest motiu, ampliem la zona de repartiment a les urbanitzacions d' Els Saulons, Can Valls, Torre Negrell, Font dels enamorats i, com fins ara, a tot el nucli urbà de Caldes de Montbui.

La manera de fer la comanda és molt senzilla, només has d'entrar al nostre web WWW.UKIYO.CAT i fer click a comanda ONLINE https://ukiyo.cat/uki-shop.html

Allà trobaràs una àmplia varietat de peces de sushi així com de plats calents (gyoza, edamame, yakisoba, etc) a més d'amanides, postres i begudes japoneses. 

Gaudeix d'un sopar japonès a casa sense renunciar a la qualitat del producte i a les peces més exclusives d'autor. A què esperes per fer un #delivery??

RESPONSABILITAT MEDIAMBIENTAL

A Ukiyo ens sentim responsables i ens preocupem pel medi ambient, és per això que volem deixar la quantitat mínima de residus en el nostre planeta. Des del primer dia vam decidir utilitzar safates de plàstic biodegradable així com envasos de cartó per als plats calents. A més a més, les bosses són de paper reciclat, si us plau, torna-les a utilitzar, són resistents i amples :) !!

Pel que fa al transport, no ens volem quedar enrere en la nostre lluita contra les emissions de diòxid de carboni a l'atmosfera, és per això que la nostra flota és 100% elèctrica (bici i moto elèctrica) pel que no emetem cap gas efecte hivernacle. A més a més, en ser elèctrics no fan cap tipus de soroll, pel que ens comprometem a no provocar contaminació acústica i respectar el descans dels veïns.

CODI PROMOCIONAL MES DE NOVEMBRE :

-10% de descompte en les comandes a domicili amb el codi ECODELIVERY19

 

No t'ho pensis més i fes ja la teva comanda a WWW.UKIYO.CAT !!

Publicat el 13/11/2019

       

RSS 2.0 (Blog)

Deixa un comentari


( * ) Camps obligatoris