El Restaurant

Benvinguts a Ukiyo

Gaudeix d'una experiència gastronòmica basada en el sushi d'autor, d'arrel tradicional i amb un toc innovador que fa de cada peça, una petita obra d'art. Sushi i molt més en un ambient avantguardista i acollidor.

L'espai

Ukiyo està ubicat al cor del casc antic de Caldes de Montbui. L'espai és modern i acollidor, format per dues plantes, una amb la gran barra japonesa, per expermientar l'espectacle de cuina en directe i una planta més tranquila, per gaudir d'una agradable conversa acompanyada del millor sushi.

Concepte Ukiyo

Literalment Ukiyo significa "món flotant" i fa referència a l'estil de vida que consisteix el viure el moment allunyat de les preocupacions de la vida.
Et convidem a venir al nostre espai gastronòmic a gaudir de les diferents peces de sushi al pur estil "mindfoodness" (consciència plena en l'acte de menjar i beure transformant-los en una experiència autèntica i real).

La nostra filosofia

La nostra filosofia es basa en l'ús de productes de màxima qualitat i proximitat, apostant per proveïdors locals, per elaborar plats amb l'exigència de la cuina japonesa tradicional, utilizant les millors peces de peix. També estem concienciats en tenir cura pel planeta, pel que tots els nostres envasos són de materiales reciclables.

Serveis

A més del restaurant, també disposem dels serveis de Take away (emporta't la teva comanda acabada de preparar) o Delibery (fes-nos la teva comanda, ho preparem i t'ho portem a casa). Una altre de les notres especialitats és el servei de càtering per empreses, festes i celebracions.

I per últim, si el que necessites és un espai on celebrar el teu esdeveniment, es pot reservar el restaurante per fer una festa privada.

take away

Recull la teva comanda 
al resturant

delivery

Enviament a domicili

att. client

693938978

productes

Alimentos de qualitat
frescos i de temporada